logo

Nieuwe Danslessen

Nieuwe Lessen

* DanceMix is een opzwepende dansles bestaande uit verschillende dansstijlen, zoals Hip-Hop, Dancehall en StreetJazz. Een hele afwisselende les, waarbij men om de zoveel weken weer bezig gaat met een andere dansstijl. Elke les wordt er gewerkt aan een choreografie.
Wil je kennismaken met deze nieuwe les? Dat kan op op woensdag 20.00-21.00 uur

* Moderne Dans
Is een les waarbij er van de leerling meer gevraagd wordt om zich in te leven in de muziek. Het gaat in deze les niet om de techniek van de dans en danspassen maar om de expressie van de dans. In deze stijl kan een leerling zichzelf op zijn of haar eigen manier laten zien.
Kennismaken met deze les ? Dat kan op vrijdag van 16.00-17.00 uur bij 10+ groep
van 17.00-18.00 uur bij de 12+ groep

* Musicalklas
Deze les wordt al een paar jaar aangeboden maar vanaf het nieuwe seizoen is deze les er ook voor de leerlingen vanaf 8 jaar.
Op de vrijdag van 18.00-19.00 uur kun je kennismaken met deze les.

* Hiphop Boys
Dit is een nieuwe hiphopgroep alleen voor jongens. Dit is een stoere dansles waarbij de verschillende stromingen uit de hiphop behandeld worden. Er wordt gewerkt aan danscombinaties en het opbouwen van een goede conditie. Een geschikte les voor de net startende hiphopdanser. Dans je al langer dan kun je ook instromen bij de andere hiphoplessen. Zie ons lesrooster.
Kennismaken met de hiphopBoys les? Dat kan op de woensdag van 16.00-17.00 uur

81JLsvzTVXL._SL1500_