logo

Team FAYA!

LORAINE:
Opleiding HBO Rotterdamse Dansacademie  hoofdstijlen Modern Jazz,  DingJan & Zumbini peuteropleiding, Workshop en Masterclasses Hiphop Afrodance en Dancehall. Vooropleiding Conservatorium, Musical ‘Rent’ van Joop van den Ende, Jeans theaterproductie en oprichter in 2006 van Dance Centre Faya!

CHAYLAH:
Oud leerlinge van Faya heeft succesvol de HBO dansopleiding van Lucia Marthas in Groningen afgerond. Chaylah is een dans docente die heel gepassioneerd alle stijlen van klassiek tot hiphop kan en wil verzorgen. Afgelopen seizoen is zij gestart met het verzorgen van danslessen bij Faya en  zij zal dit komende seizoen danslessen verzorgen op de woensdag en vrijdag.

SANDER:
Oud leerling van Faya heeft succesvol de HBO Lucia Marthas Dansacademie in Groningen afgerond. Sander is een getalenteerde en veelzijdige danser en docent die  elke stijl leuk vind om te doen maar daarnaast ook elke stijl goed en gepassioneerd kan uitvoeren. Sander zal net als het afgelopen seizoen op de maandag en donderdag lessen verzorgen en zal daarnaast het nieuwe Faya! demo team gaan opstarten en begeleiden