logo

Team FAYA!

LORAINE:
Loraine is geboren in Paramaribo in Suriname en woont sinds haar 5e in Heerenveen na haar HBO opleiding aan de  Rotterdamse Dansacademie  met de hoofdstijlen Modern en Jazz. Heeft zij verschillende cursussen op het gebied van zang en dans gevolgd:  De DingJan & Zumbini peuteropleiding, ZUMBA opleiding, Workshop en Masterclasses in de Hiphop Afrodance en Dancehall stijlen. De vooropleiding zang aan het Conservatorium. 
Loraine was Understudy van de vrouwelijke hoofdrol Mimi in de Musical ‘Rent’ van Joop van den Ende. In de  Jeans theaterproductie heeft zij gezongen en gedanst. In 2006 heeft zij Dance Centre Faya! opgericht. Loraine verzorgt dit seizoen lessen op de dinsdag en woensdag. 

SANDER:
Oud leerling van Faya heeft succesvol de HBO Lucia Marthas Dansacademie in Groningen afgerond. Sander is een getalenteerde en veelzijdige danser en docent die  elke stijl leuk vind om te doen maar daarnaast ook elke stijl goed en gepassioneerd kan uitvoeren. Sander is verhuisd naar het zuiden van Nederland maar blijft zijn lessen verzorgen bij Faya. Daarnaast is Sander werkzaam als uitvoerend danser/acteur en choreograaf bij attractiepark Toverland. Sander zal dit seizoen op de maandag zijn lessen geven.

Melany

 Dit seizoen zal Melany starten als nieuwe vaste dansdocente bij Faya.
Zij zal de danslessen op de vrijdag gaan verzorgen. Melany is succesvol afgestudeerd aan de MBO Dansacademie in Zwolle. Zij geeft al een aantal jaren klassieke en modern Jazz danslessen en zal dit bij Faya ook gaan doen. Op de academie heeft zij de stijlen klassiek ballet, spitzen, hiphop, tap, broadway, modern en jazz gevolgd. Daarnaast heeft zij bij een showballet gedanst op hoog niveau en met dit team heeft zij ook deelgenomen aan danswedstrijden EK’s en NK’s. Supermooi dat Melany haar passie voor dans gaat doorgeven aan de dansers van Faya.

GASTDOCENTEN

Gastdocenten
Dit seizoen zullen wij gastdocenten uitnodigen bij Faya om les te geven aan de dansers van Faya. Het gaat om dansdocenten/choreografen die graag hun skills willen delen en doorgeven door het verzorgen van gastlessen. Wil jij meedoen aan deze gast lessen dan kun je je via de mail aanmelden. Binnenkort ontvang je de agenda met de gastlessen zodat je je op tijd kunt aanmelden.

Gast docente CHAYLAH:
Oud leerlinge van Faya heeft succesvol de HBO dansopleiding van Lucia Marthas in Groningen afgerond. Chaylah is een dans docente die heel gepassioneerd alle stijlen van klassiek tot hiphop kan en wil verzorgen. Dit seizoen stopt zij met de vaste wekelijkse danslessen maar zij zal als gastdocente danslessen komen verzorgen bij Faya. Chaylah is werkzaam als uitvoerende artiest en kan dit niet te combineren met wekelijkse vaste lessen bij Faya!